Imatge secció rutes

Rutes

Fantàstiques rutes circulars per el Pirineus Oriental, amb tots els serveis inclosos, per poder gaudir de la bicicleta de muntanya i carretera en espais inoblidables.

Imatge secció viatges

Viatges

Bikexperience us porta de ruta per els Alps, Tenerife i altres racons, descobrirem sobre dues rodes camins únics i incomparables tot descobrint altres cultures i paisatges exclusius.

Imatge secció camps

Camps

Espai d'alt nivell per els que volen millorar la seva forma física, sempre sota la supervisió d'un entrenador personal. Entrenaments sobre terreny amb clínics específics de preparació física, mecànica i nutrició.

Imatge secció raids

Raids

En aquesta secció hi trobaràs reptes per els més competitius amb la 2ª edició del Tronxacadenes (marató per parelles) i altres curses que us proposarem.

Què és Bikexperience?

Bikexperience és una empresa amb llarga experiència en el món de la bicicleta de muntanya i carretera, tant en l'organització d'esdeveniments com en la creació de rutes, per exemple, la Bi6000 i Bi3000.

Dins les nostres activitats estem especialitzats en les rutes d’alta muntanya amb Btt tant en format autoguiat com guiat.

Per els més competitius també oferim uns camps d’entrenament per millorar el seu rendiment, tant físic com tècnic, amb bicicleta de muntanya i bicicleta de carretera.

Us oferim un producte amb tots els serveis logístics, tècnics, d’allotjament etc.

L’objectiu de Bikexperience és fer-vos gaudir dels diferents aspectes que la bicicleta us pot donar i descobrir els racons més magnífics per la seva pràctica.

Els Guies:

Jaume Vila Corbella / Jordi Cutrina Rubió / Joan Compte Fabregó

La Rioja:
Bike Race

Cartel La Rioja Bike race

Assistencia i Transport

Imagen sección transporte

Transport de bicicletes i assistència en ruta

A Bikexperience tenim tot tipus de transports adaptats per les bicicletes des de 4 fins a 50 places, tenint sempre la màxima cura de les vostres bicicletes.

Durant la majoria de les nostres rutes tenim el servei del ciclista una assistència en ruta per poder transportar equipatges, i poder abastir els ciclistes de beure i menjar en els punts més claus així com solucionar els possibles problemes tècnics.

Imagen sección transporte 1 Imagen sección transporte 2 Imagen sección transporte 3

Vols Activitats d'Aventura?

Banner Guies Nord Sud

segueix-nos a:

Feed rss